Servicii profesionale de creare site web, creare magazin online si promovare website.

Telefon: 0758.068.538  |  Email: office@dianysmedia.com

Back To Top

Branding si identitate vizuala

  /  Branding si identitate vizuala

Identitate vizuala, branding companie

Identitate vizuala: Elementul definitoriu in succesul unei afaceri online este modalitatea prin care veti reusi sa va faceti remarcat in fata potentialilor clienti reusind sa atrageti prin identitatea vizuala a companiei dumneavoastra. Un branding realizat intr-o maniera profesionala pentru o companie care detine o afacere online (site web sau magazin online) sau offline, reprezinta principalul factor care va determina un client sa aleaga serviciile sau produsele comercializate de catre compania pe care o reprezentati in dezavantajul concurentilor din nisa dumneavoastra.

Prin dezvoltarea unei identitati vizuale care va comunica potentialilor clienti siguranta, profesionalism si dedicare, veti reusi sa atrageti un numar consistent de clienti catre afacerea dumneavoastra.

Identitatea vizuala reprezinta factorul principal care dezvolta o relatie intre potentialii clienti si afacerea dumneavoastra, ceea ce determina modalitatea in care sunteti perceput de catre clienti.

981

Pachete de branding si identitate vizuala livrate catre clienti

100%

Clienti multumiti de serviciile de branding si identitate vizuala

branding si identitate vizuala

Cum realizam branding sau identitate vizuala?

Un pachet de font-uri, nuantele de culoare utilizate, pachetul grafic de imagini utilizate, sigla sau logo-ul companiei, utilizarea cartilor de vizita cu elemente grafice specifice, utilizarea banner-elor in diverse publicatii, foi cu antet, ambalarea produselor livrate sau orice alta forma de material publicitar reprezinta elemente care fac parte din campania de branding sau identitatea vizuala a unei companii. 

Anumiti factori vizuali activeaza in mod instant o parte a creierului asociata cu identitatea personala. Prin urmare, pentru a construi o identitate puternica, vor fi necesare luarea de decizii adecvate in ceea ce priveste conceperea identitatii vizuale.

Solicita o oferta personalizata din partea specialistilor in branding si identitate vizuala pentru companii din cadrul Dianys Holding!