Servicii profesionale de creare site web, creare magazin online si promovare website.

Telefon: 0758.068.538  |  Email: office@dianysmedia.com

Back To Top

Creare magazin online

  /  Creare magazin online

Alege Dianys pentru creare magazin online

Ideile inovative si originale sunt radacinile creatiei atunci cand vine vorba despre un pachet profesional de creare magazin online! Echipa noastra formata din programatori cu experienta vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii tehnice de ultima generatie reusind sa atingem cele mai inalte standarde de exigenta.

Alegand sa colaborati cu DIANYS va veti bucura de un pachet de creare magazin virtual atent structurat dupa idei simple care vor genera rezultate palpabile intr-o perioada extrem de scurta de timp. Excelenta este principalul factor pe care il redam fiecarui magazin online indiferent de gradul de complexitate sau termen limita negociat contractual cu fiecare client in parte in functie de complexitatea proiectului web indiferent ca este vorba despre un pachet de creare site web sau realizare magazin online.

creare magazin online

CE CUPRINDE PACHETUL DE CREARE MAGAZIN ONLINE?

Design responsive

Magazinul online se va adapta oricarui device utilizat (mobil, tableta sau computer si laptop) sau oricarui tip de browser.

Panou administrare

Editarea produselor din cadrul magazinului online va fi o joaca datorita panoului de administrare extrem de intuitiv.

Optimizare GOOGLE

Planul SEO BASIC este inclus in mod gratuit oricarui proiect web pentru ca Google sa preia informatia rapid si eficient.

Modul de facturare

Integram sistemul de facturare automata prin SmartBill pentru un efort minim in privinta facturarii.

Homepage Slider

Imaginile din cadrul slider-ului de pe homepage ofera un impact vizual ridicat magazinului online.

Contact rapid

Clientii magazinului virtual vor putea sa va contacteze intr-o maniera extrem de rapida prin formularul de contact rapid.

GDPR READY

Adaptam magazinul online conform reglementarilor GDPR incluzand toate elementele necesare.

Garantie 12 luni

Oferim garantie pentru pachetul de creare magazin online timp de 12 luni asigurand buna functionare.

OPTIUNI BONUS PENTRU PACHETUL DE REALIZARE MAGAZIN VIRTUAL

MODUL DE LIVRARE

Integram module de livrare rapida indiferent de furnizorul cu care lucrati prin integrare API.

Management clienti

Sectiune speciala de unde puteti administra clienti, facturi si comenzi.

Rezervare online

Configurare sistem de rezervare online cu transmitere directa pe email.

PLATA CU CARDUL

Oferim integrarea platii cu cardul pentru magazinul online dezvoltat prin NETOPIA SYSTEMS (Mobilpay)

Informatii generale despre un magazin online

creare magazin virtual

Ce face un magazin virtual?

Activitatea de baza a unui magazin virtual este de a vinde in mediul online, activitate care a luat amploare considerabil in ultimii ani, inregistrand cresteri serioase de la un an la altul. Actualmente ne aflam intr-o perioada de tranzitie unde afacerile fizice migreaza in mediul online optimizand cheltuielile atat cu angajatii cat si cu spatiile in care isi desfasoara activitatea. Scopul companiei DIANYS este de a oferi pachete de creare magazin online care sa reflecte cu precizie urmatoarele segmente: cine sunteti, ce faceti si ce doresc vizitatorii de la magazinul online pe care il viziteaza.

 

 

realizare magazin online

Este important sa vand online?

Un magazin online poate face diferenta substantiala intre esec si succes. Prin intermediul unui pachet de creare magazin online poti facilita clientilor tai posibilitatea de a iti comanda produsele direct din confortul casei lor, cu doar 2-3 click-uri, economisind timp si bani. Pachetul de realizare magazin online mentionat mai sus nu este alcatuit la intamplare, fiecare website rezultat ca urmare a unui proiect ce se creaza este personalizat in functie de doleantele dumneavoastra si de sugestiile furnizate de expertii din cadrul departamentului tehnic.

 

 

Dupa finalizarea contractului de executie ce voi primi?

In urma efectuarii unei comenzi de creare magazin online echipa tehnica va demara etapele de proiectare si dezvoltare. Ulterior proiectul web va fi lansat in mediul online fiind realizare magazin virtualaccesibil de oriunde din lume. Dumneavoastra primiti datele de acces in baza carora veti putea administra magazinul online si veti putea procesa produsele din interiorul acestora.

Din momentul lansarii magazinului in mediul online va veti bucura de o piata globala in functie de anumiti factori pe care ii veti targeta.

Oferim clientilor nostri servicii profesionale de creare magazin online din anul 2004. In cadrul procesului de dezvoltare magazin online utilizam platforma Prestashop fiind cea mai recomandata platforma de comert online. Toate serviciile de creare magazin online utilizate de echipa noastra sunt extrem de accesibile si utilizate de peste 900 de clienți. Cu functionlitatile puternice ale platformei puteți gestiona conținutul magazinului: produse, categorii, oferte, discounturi, urmarirea comenzilor și multe altele.

O parte din clientii nostri de creare website

realizare site web Victor Ciorbea

CABINET AVOCAT VICTOR CIORBEA

realizare website Lacrima Ciorbea

CABINET AVOCAT LACRIMA CIORBEA

creare site web Amuntencei Robert

CABINET AVOCAT AMUNTENCEI ROBERT

creare website avocat Radu Ursu

CABINET INDIVIDUAL AVOCAT RADU URSU