Servicii profesionale de creare site web, creare magazin online si promovare website.

Telefon: 0758.068.538  |  Email: office@dianysmedia.com

Back To Top

Despre Dianys Holding

De ce sa lucrezi cu noi pentru creare site web?

Obiectivul unic al echipei Dianys Holding este sa atingem excelenta in toate ariile acoperite de paleta noastra de servicii web. Suntem prezenti pe piata din Romania inca din 2004, oferindu-va intreaga experienta acumulata pe parcursul a celor 16 ani de activitate in mediul online. Pe toata perioada desfasurarii activitatii noastre am lucrat cu companii din tari precum Italia, Germania, Franta, Elvetia, Olanda, Spania, Austria, Grecia, Cipru, Qatar, Ungaria, Bulgaria, SUA, Emiratele Arabe Unite si Suedia.

Succesul de peste 16 ani al companiei Dianys Holding este construit de echipele tehnice de programatori experimentati, abordand fiecare proiect web venit din partea clientilor nostri cu creativitate si dorinta de afirmare stabilind impreuna obiective ambitioase!

Pasiunea sta la baza a intregii activitati pe care o intreprindem, punand la dispozitia clientilor nostri intreaga experienta acumulata din 2004 pana in prezent atat pentru realizare site web, creare magazin online, creare aplicatii personalizate, realizare site imobiliare sau creare website anunturi.

despre Creare website
valori realizare website

Valorile Dianys Holding

Echipa Dianys Holding isi proiecteaza in permanenta obiective ambitioase in serviciile de web design furnizate, avand in permanenta intentia de a deveni un model in piata unde ne desfasuram activitatea, impunand noi standarde de calitate si profesionalism.

Grupul de firme Dianys Holding isi desfasoara activitatea in urmatoarele sectoare: dezvoltare web (creare website, realizare magazin online, creare aplicatii personalizate), web marketing (promovare online, optimizare SEO, branding si identitate vizuala, creare logo) si consultanta specializata in mediul online.