PREZENTI IN: Romania / Franta / Italia / Emiratele Arabe Unite
[servicii de mentenanta website]

OBIECTIVELE NOASTRE IN PROCESUL DE servicii de mentenanta website

De ce avem nevoie de un serviciu de servicii de mentenanta website?

Afacerea dumneavoastra este intr-o continua dezvoltare si aveti nevoie constant de schimbari in website-ul companiei: continut, imagini si poze, noutati si comunicate de presa, locuri de munca noi, schimbari de promotii si oferte, adaugare de produse si servicii noi.

Schimbarile asupra continutului si asupra unui pachet de creare site web in general sunt foarte bine vazute de utilizatorii site-ului dumneavoastra, ca si de motoarele de cautare. Compania noastra va ajuta prin serviciile de administrare si intretinere site-uri oferite. Putem sa indeplinim toate sarcinile de administrare si mentenanta website, precum:

 • Actualizari ale continutului, crearea de pagini noi sau editarea paginilor existente, adaugarea sau schimbarea de imagini si bannere, schimbarea promotiilor
 • Optimizari ale paginilor web pentru performanta si viteza
 • Rezolvarea erorilor, imbunatatirea imaginii site-ului
 • Analiza traficului si monitorizarea performantei site-ului
 • Actualizari software site, patches and plug-ins
 • Implementarea si integrarea de servicii ale unor terti
 • Administrarea serviciului de email/ webmail
 • Backup lunar, saptamanal sau zilnic, in functie de cerintele dumneavoastra, pentru a asigura securitatea datelor si continuitatea afacerii.

Intretinerea site-ului este oferita sub forma de servicii platite pe masura efectuarii lor sau abonamente lunare, cu un numar fix de ore, timp de raspuns garantat.

Platiti doar cand aveti nevoie de noi sau va puteti asigura functionalitatea site-ului printr-un abonament lunar.

 

Factorii care garanteaza succesul unui proiect – servicii de mentenanta website

Succesul unui proiect web nu apare instant odata cu publicarea acestuia pe internet, ci este generat de mai multi factori, de aceea este recomandat sa alegeti un partener experimentat in domeniul web, care sa stie sa scoata in evidenta avantajele dvs si sa va pozitioneze in fata concurentei.

Piata online si dezvoltarea sa continua a impus necesitatea unei permanente optimizari (si imbunatatiri) a proiectelor web prin prisma noilor tehnologii, pentru a ajunge in cel mai scurt timp la un nivel de vizibilitate maxima.
 

 

DE CE SA ALEGETI DIANYS ENTERPRISES HOLDINGS?

 • Scop bine definit
 • Publicitate
 • Actualizari
 • Suport tehnic
 • Proiectare
 • Executie rapida

Un scop bine definit pentru dumneavoastra – servicii de mentenanta website

Scopul Dianys Enterprises Holdings este de a oferi proiecte profersionale de servicii de mentenanta website care sa reflecte cu precizie urmatoarele segmente: cine sunteti, ce faceti si ce doresc vizitatorii de la proiectul web al companiei dumneavoastra. – servicii de mentenanta website

Procesul de proiectare si servicii de mentenanta website este extrem de elaborata, primul pas fiind acela de a va intelege viziunea dumneavoastra, urmand sa o transpunem in realitate, cu meticulozitate, percepand cu exactitate obiectivele afacerii dumneavoastra, nevoile de audienţă ale brandului şi totodata peisajul competitiv.

Pachetul de servicii de mentenanta website mentionat mai sus nu este alcatuit la intamplare, fiecare website rezultat ca urmare a unui proiect ce se creaza este personalizat in functie de cerintele dumneavoastra si de sfaturile noastre. – servicii de mentenanta website

Promovare asigurata pentru orice pachet de servicii de mentenanta website

servicii de mentenanta website Cand elaboram un proiect, ne propunem ca la finalizarea procesului de servicii de mentenanta website, rezultatul sa fie echilibrat intre necesitatile de citiri umane şi algoritmii motoarelor de căutare – servicii de mentenanta website.

Adesea, aceste nevoi pot intra în conflict, insa prin prisma experientei noastre, tendintele in grafica web si statisticile pe care le detinem fac sa putem impune, in pozitii inalte ale clasamentului, pagini web care sa fie capabile să va transforme vizitatorii in potentiali clienti si clientii in castig permanent si constant – servicii de mentenanta website.

Securitatea asigurata de acest pachet de servicii de mentenanta website

Periodic, veti receptiona in cadrul panoului de administrare aferent proiectului web update-uri de securitate care se aplica cu un simplu click. Astfel, platforma web pe care operati va functiona in deplina siguranta, actualizata la zi si fara vulnerabilitati – servicii de mentenanta website.

Suport tehnic – servicii de mentenanta website

Dianys Enterprises Holdings INC asigura suport tehnic NELIMITAT pentru fiecare pachet de servicii de mentenanta website aplicat. Astfel, proiectul web aflat in posesia dumneavoastra va functiona mereu in parametri normali.

Proiectarea unui pachet de servicii de mentenanta website

Planificam in detaliu fiecare proiect prin prisma pachetelor noastre de crearee site web. Procesul de realizare al produsului final este unul interactiv, comunicand permanent cu dumneavostra pentru a ne asigura, inca din faza incipienta, ca am perceput in mod corect viziunea dumneavostra si scopul acestui proiect de servicii de mentenanta website.

Pachetele noastre profesionale de servicii de mentenanta website sunt dezvoltate de la zero, pe baza unor tehnici moderne si verificate de proiectare a unui serviciu de servicii de mentenanta website.

servicii de mentenanta website in doar 4 zile lucratoare

Experienta de care companiile de servicii de mentenanta website dispun, este demonstrabila, iar in portofoliile acestora se pot identifica usor servicii similare cu cel care urmeaza sa fie dezvoltat, fie ca este vorba de servicii de mentenanta website (dezvoltare web), web marketing (servicii de mentenanta website) sau consultanta.

Prin prisma experientei noastre acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre, oferim un termen de executie al proiectelor de servicii de mentenanta website de doar 4 zile lucratoare